~24cm irtovuoka
pohja:
n.200g digestivekeksejä
100g voita
~~> Murskaa keksit muruiksi, sulata voi. Nosta pohja jääkaappiin kylmettymään täytteen valmistuksen ajaksi
täyte:
200g keiju vanilja tuorejuustoa
200g philadelphia tuorejuustoa
1 prk valio creme fraichea
1 1/3dl sokeria
3-4kpl limejä
~~> Sekoita juustot, creme fraiche, sokeri ja puristettu limemehu keskenään.
~~> Paista 175 ⋅c n. 45 min. Laita hyvissä ajoin leivinpaperia kakun päälle, jotta pinta ei palaisi.
~~> Jos vuoka on pienempi, paistoaika pitenee, ja jos suurempi, se vähenee.
~~> Jätä jäähtymään huoneenlämpöön n.1h ennen jääkaappiin laittoa. Asettele limepaloja kakun päälle tai tee liivateseos mansikoista.
Anna kakun hyytyä jääkaapissa n.4-6h, mielellään seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit