2dl vehnäjauhoja
(1/2 dl perunasosejauhetta)
suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
75g voita
1/2 dl kylmää vettä
täyte:
3-4 tomaattia
200g mozzarellaa
(pinnalle voi myös laittaa aurajuustoa)
2-4 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria (sitruunapippuri, chili)
tuoretta basilikaa
1. Nypi jauhot, suola, leivinjauhe ja rasva murumaiseksi seokseksi.
2. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
3. Painele taikina irtovuokaisen (silikonivuoka) vuoan pohjalle ja hiukan reunoille.
4. Laita vuoka jääkaappiin n.1h
5. Pistele pohjaa sieltä täältä ja paista 200°C n.10min
6. Viipaloi tomaatit ja mozzarella ja asettele ne ohuina lastuina. Lisää valkosipuli.
7. Sirottele suola ja muut mausteet päälle. Valuta oliiviöljy varovasti ja asettele pinnalle basilikanlehtiä.
8. Paista 200°C n.30min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit